مواد مغذی موجود در غذا (۱)

خانه / غذا شناسی / مواد مغذی موجود در غذا (۱)
مواد مغذی موجود در غذا (1), مواد مغذی موجود در غذا (۱), بنیاد فرهنگ تغذیه | حکیم رضی

مواد مغذی موجود در غذا (۱)

مواد مغذی موجود در غذا (۱)

برای درک تغذیه باید در مورد مواد مغذی بدانیم. در این مقاله مواد مغذی موجود در غذا و نوشیدنی و چرایی اهمیت آنها برای سلامتی را بررسی خواهیم کرد. می توانید اطلاعات مربوط به موارد زیر را پیدا کنید:

  • عناصر مغذی و ریز مغذی ها
  • کربوهیدرات ، پروتئین و چربی (عناصر مغذی درشت)
  • ویتامین های گروه B ، فولات و ویتامین C (ویتامین های محلول در آب)
  • ویتامین های A ، D ، E و K (ویتامین های محلول در چربی)
  • مواد معدنی (کلسیم ، سدیم ، پتاسیم ، آهن ، منیزیم ، روی ، ید ، سلنیوم ، فسفر و فلوراید)
  • مکمل های ویتامین و مواد معدنی
  • اب

مواد مغذی موجود در غذا (۱)

توصیه های غذایی

چگونه بفهمیم که در هر مرحله از زندگی ، از بدو تولد تا سنین بالاتر ، به چه مقدار از عناصر غذایی مورد نیاز نیاز داریم؟

در انگلیس ، ما مجموعه ای از مقادیر مرجع غذایی (DRV) داریم . این تخمین های کارشناسانه مقادیر انرژی و مواد مغذی مورد نیاز برای حمایت از رشد ، رشد و سلامت کافی است ، در حالی که خطر کمبودها و بیماری هایی مانند بیماری های قلبی ، سکته مغزی و سرطان را کاهش می دهد.

اطلاعات بیشتر در مورد DRV ها برای جمعیت انگلستان را می توانید در پیوست PDF زیر پیدا کنید.

البته ، مردم از غذاها استفاده می کنند و از مواد مغذی منفرد استفاده نمی کنند بلکه مقدار و ترکیب این مواد مغذی در غذاهایی است که می خوریم می تواند بر سلامتی ما تأثیر بگذارد.

عناصر مغذی و ریز مغذی ها

غذا طیف وسیعی از مواد مغذی مختلف را در اختیار ما قرار می دهد که نقشهایی مانند تأمین انرژی و یا مورد نیاز برای رشد و نگهداری از بدن را دارند.

کربوهیدرات ، پروتئین و چربی از عناصر مغذی مغذی هستند (کلان به معنای بزرگ است) ، بنابراین این مواد مغذی هستند که ما باید به مقدار کافی در رژیم غذایی بخوریم زیرا انرژی بدن را تأمین می کنند و همچنین عناصر سازنده رشد و نگهداری بدن هستند.

ویتامین ها و مواد معدنی ریز مغذی ها هستند ، که از مواد مغذی اساسی هستند که بدن شما به مقدار کم برای عملکرد مناسب نیاز دارد. اگرچه آب همیشه در تعریف دقیق یک ماده مغذی قرار ندارد ، اما برای سلامتی و زندگی ضروری است.

 

مواد مغذی موجود در غذا (۱)

کربوهیدرات ، پروتئین و چربی (عناصر مغذی درشت)

مواد مغذی تابع منابع
کربوهیدراتمواد مغذی موجود در غذا (1), مواد مغذی موجود در غذا (۱), بنیاد فرهنگ تغذیه | حکیم رضی کربوهیدرات انرژی بدن را تأمین می کند. …. در تمام غذاهای نشاسته ای مانند نان ، برنج ، سیب زمینی ، ماکارونی و غلات صبحانه یافت می شود. بلکه به فرم های ساده تری مانند قندهای موجود در میوه ها ، سبزیجات و شیر است.
 مواد مغذی موجود در غذا (1), مواد مغذی موجود در غذا (۱), بنیاد فرهنگ تغذیه | حکیم رضی

 

فیبر غذایی اصطلاحی است که برای کربوهیدرات های غیر قابل هضم استفاده می شود.
فیبر برای سلامت ما و کاهش خطر برخی بیماری ها (به عنوان مثال بیماری های قلبی ، دیابت نوع ۲ و سرطان روده بزرگ) مهم است. همچنین به سلامت دستگاه گوارش کمک کرده و خطر یبوست را کاهش می دهد.
غلات صبحانه با فیبر بالا ، نان سبوس دار ، ماکارونی سبوس دار ، لوبیا ، حبوبات ، میوه و سبزیجات.
پروتئین
مواد مغذی موجود در غذا (1), مواد مغذی موجود در غذا (۱), بنیاد فرهنگ تغذیه | حکیم رضی
12d8d41bccfa1c371ae98f818aa34101 W800, بنیاد فرهنگ تغذیه | حکیم رضی
پروتئین اسیدهای آمینه را تأمین می کند ، برخی از آنها را نمی توانیم خود بسازیم و بنابراین باید از رژیم غذایی خود استفاده کنیم. برای رشد طبیعی و حفظ سلامتی مورد نیاز است. همچنین انرژی را تأمین می کند. گوشت ، ماهی ، تخم مرغ ، غذاهای لبنی ، محصولات غلات (مانند نان) ، محصولات سویا ، آجیل و نبض ها.
چربی
مواد مغذی موجود در غذا (1), مواد مغذی موجود در غذا (۱), بنیاد فرهنگ تغذیه | حکیم رضی

 

چربی اسیدهای چرب ضروری (که نمی توانیم خودمان بسازیم اما به مقدار کم به آن نیاز داریم) و همچنین انرژی تأمین می کند. برای طیفی از فرآیندهای بدن و حفظ ساختار طبیعی سلولها در بدن مورد نیاز است. این ویتامین همچنین ویتامین های محلول در چربی را به همراه دارد و برای جذب آنها مهم است. چربی ها و روغن ها ، گوشت و فرآورده های گوشتی ، غذاهای لبنی ، ماهی های روغنی ، آجیل ، دانه ها و آووکادو.

 

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.